volg ons ook social

Wij zijn ook op verschillende social media te vinden. Volg ons voor de meest actuele zaken.

Get social:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skinnie

maart 26 > 14:00 - 16:00

Koop hier je ticket : €10,00 (dit is inclusief 1 glas “Zittesje Sjnaak”)

Skinnie uit Sittard heeft een lang artiestenverleden als gitarist, zanger en liedjesschrijver van Engelstalige bands als Red Blood en Mo’Jones.
Hij speelde op het North Sea Jazz Festival, Pinkpop en alles wat daar tussenin zit. Met het muziekcollectief rond Jack Poels, Herberg de Troost, maakte hij vier cd’s.
Sinds hij solo aan de weg timmert schreef hij drie cd’s vol, waarvan de laatste Doezend Verhaole, in het Limburgs.
Doezend Verhaole werd gretig opgepikt door de regionale en sociale media, de titeltrack van deze plaat stond lange tijd in de Limbo top 10. Liefhebbers en kenners van zijn werk weten: het is zeer aangenaam verpozen in de muziek van Skinnie. Verstilde, rijke composities vol gevoelige nootjes, technisch verzorgd gitaarspel en zijn zeer aangename, romige en koffiebruine stem. Nooit geen al te grote woorden, trouwens. Skinnie heeft de stille kracht van het gewone, het alledaagse. Een even artistieke als ambachtelijke vakman.
Skinnie is het type artiest dat een aandachtig luisterend publiek fluisterstil kan spelen met minimale middelen. Intiem, samen met zijn vaste begeleider en gitarist Tom Lanjouw, of desgewenst samen met zijn complete band: alles kan.
Zijn songs verdienen een zo groot mogelijk publiek van letterlijk alle leeftijden.
Skinnie streelt hun oren met zijn doorleefde woorden en subtiele composities. Kortom een artiest die je live moet horen!

Het wordt een mooie middag en wie weet de eerste van vele samenwerkingen tussen Brouwerij Ambrass en evenementenbureau Make That Happen.

 

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Ambrass Barrelhouse
Gats 13
Sittard, 6131EM Nederland
Telefoon:
046-4009300
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Make That Happen