Wie zoeken we?
We zoeken man of vrouw (leeftijd minimaal 21 jaar) die weet wat aanpakken is met hart voor bier en brouwen?
Een brouwerij is niets zonder werkhandjes. Werkhandjes die er voor zorgen dat ons vers gebrouwen bier van het begin tot het eind verzorgd en vertroeteld wordt. Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van het bier, het vergisten, het lageren en het afvullen van ons bier. Je werkt op een ordelijke en hygiënische wijze om de kwaliteit van de bieren op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Een belangrijk en cruciaal deel van de brouwerij is het reinigen, klein onderhoud en ontwikkeling. Je hebt probleemoplossend vermogen en neemt hierin een proactieve houding aan. Je administreert je werkzaamheden nauwkeurig in onze systemen. Je bent ook in te zetten op de diverse andere werkzaamheden voor de brouwerij.
Pré: Je kunt een goede fouten analyse maken en hebt inzicht tot technische verbetering daarin.

Waar ga je werken?
Ambrass Brouwerij is een brouwerij in het historische centrum van Sittard. Wij brouwen traditionele bieren maar ook bieren die niet zo traditioneel zijn maar waarvan wij vinden dat ze zo moeten zijn. Ambrass Brouwerij is een jong bedrijf (we bestaan sinds 2014). We willen op korte termijn gaan uitbreiden met een 2e brouwerij op een andere locatie en stellen hiervoor een nieuw team samen. Je gaat aan de slag bij dit kleine team en hebt direct contact met de bedrijfsleider, brouwer en verkoper. Wij zijn harde werkers die veel verantwoordelijkheid durven nemen. Maar we nemen ook regelmatig de tijd voor een gezellig moment in het proeflokaal. Wij zoeken iemand voor 32 tot 40 uur per week. We bieden je een jaarcontract met een proeftijd van een maand.

Wat mag je verwachten?
Het brouwhuis is van eigen ontwerp en niet computergestuurd, in beide opzichten echt handwerk. Je wordt door onze huidige brouwer ingewerkt en we hopen dat je al snel zelfstandig aan de slag kunt. Het salaris is marktconform. Ben je enthousiast over de vacature en lijkt het jou leuk om in ons jonge en dynamische team te werken? Reageer dan direct.

Mail je sollicitatie naar info@ambrass.nl t.a.v. Max Schreuder.
Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in overweging genomen.
De gesprekken met kandidaten staan gepland in de eerste week van augustus.