volg ons ook social

Wij zijn ook op verschillende social media te vinden. Volg ons voor de meest actuele zaken.

Get social:

a

High Beer

High Beer

Bier en snacks


Een High Beer is eigenlijk de alcoholische versie van de High Tea en de bierversie van High Wine. Thee wordt vervangen door bier en de zoete hapjes op bloemetjes etagères maken plaats voor snacks op een robuuste borrelplank. Het schattige en vrouwelijke imago verandert in een stoer mannending. High Beer: verschillende speciaalbieren en lekkere borrelhapjes. Dé manier om met de gasten een middag of avond te spenderen.

Wat kun je verwachten?
Een High Beer wordt meestal aan het einde van de middag of begin van de avond gehouden, rond borreltijd, maar kan ook zeker de hele dag worden genuttigd. Je krijgt drie verschillende speciaalbieren in grote Ambrass glazen (33cl.) met drie rondes borrelhapjes. Deze hapjes bestaan uit een grote borrelplank met charcuterie, kazen, bittergarnituur, olijfjes en brood om te dippen.

Iets te vieren?
Als je iets te vieren hebt is het ook erg leuk om een High Beer te doen. Dit is erg geschikt voor een verjaardag of vrijgezellenfeest. Een High Beer is het ook erg populair om te doen met Vaderdag: bier, snacks en een gezellige tijd samen met je vader. Daarnaast kun je ook lekker bieren met je collega’s tijdens de VrijMiBo. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Wil jij iemand verrassen met een High Beer? Geef dan de Ambrass Barrelhouse High Beer cadeaubon.

Kosten
Een Ambrass Barrelhouse High Beer kost € 24,50 per persoon – alleen via reservering

Reserveren bij Ambrass Barrelhouse
Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Dan is het tijd om lekker te gaan bieren met vrienden of familie. Je kunt per persoon reserveren bij Ambrass Barrelhouse om lekker te gaan bieren. Proost!

Heb je liever een iets eenvoudiger bierproeverij met 4 tasting glaasjes (15 cl.)? Volg dan deze link naar Bierproeverijen