volg ons ook social

Wij zijn ook op verschillende social media te vinden. Volg ons voor de meest actuele zaken.

 

Get social:

a

Private Label Bier

Een bier met jouw eigen logo. Van jouw hotel, restaurant
en/of café, een eigen serie bieren of een totaal uniek
design, dit is allemaal mogelijk met het Private Label
van Ambrass Brouwerij Sittard.

Kies een type bier, hieronder kan je alle soorten bekijken. De prijs is afhankelijk van hoeveel flessen je wilt bestellen.

« Wij kunnen het label ontwerpen of je kunt het maken in samenwerking met je grafisch ontwerper, bekijk onze aanleverspecificaties.

« Het bier wordt gebrouwen bij Ambrass Brouwerij. De brouwerij brouwt modern, efficiënt en op basis van traditie.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een compleet eigen bier. Zo hebben wij voor CV De Sjravelaire een bier gebrouwen. Zij hadden eigen recept waarmee onze brouwmeester aan de slag ging. Een ander voorbeeld is het huisbier van restaurant De Vief Heringe. Het recept voor dit bier hebben wij ontwikkeld naar de speciale wensen van de eigenaar van het restaurant.

Een compleet eigen bier vereist wel een grotere afname (minimaal ca. 500 Liter).

« Sinds 2014 ontwikkelen, brouwen en verbeteren wij onze, met zorg gekozen, recepten voor craft bier. Eerst vanuit onze garage thuis, daarna in de historische Sittardse binnenstad en binnenkort ook in het Brouwhuis van Landgoed Kasteel Limbricht »

« Onze moderne brouwerij is van 2017 en is gebaseerd op traditionele brouwtechnologie, maar met de innovatieve aanpassingen van deze tijd. »