ONS PROEFLOKAAL



RESERVEER EEN BIERPROEVERIJ / HIGH BEER
tap lijst
Zittesj Blond
5% - Kölsch stijl
Zittesje Sjnaak
6,0% - Belgische Pale Ale
Wittebrass
5,0% - Weizenbier
Wildebrass
7,0% - Weizenbock
Ambrosius Tripel
8,0% - 3 granen Tripel
Jolly Mr. Fezziwig
7,0% - Abdij Dubbel
HARD SELTZER
5,0% - Mango
Bierproefplankje
4 proefglaasjes (15cl.) Ambrassbier
BIERPROEVERIJ - klik hier
4 proefglaasjes (15cl.) Ambrassbier geserveerd met brood en chutney om te dippen. Met uitleg van de verschillende bierstylen. Reserveren noodzakelijk.
HIGH BEER - klik hier
Uitgebreide bierproeverij van 5 verschillende Ambrass bieren in onze tasters (glas 15cl.) met een uitgebreide keus aan hapjes en met uitleg van de verschillende bierstylen. Reserveren noodzakelijk.
bites voor bij je bier | 13:00 - 21:00 uur
borrelbites
Borrelplankjes
- Broodplank (prijs is p.p.)
Brood met eiersalade en tomatenchutney
- Borrelplank (prijs is p.p.)
Selectie van vleeswaren, worst, kaas en olijven
Borrelhapjes
- Bitterballen (8 stuks)
De klassieker bij elk bier. Geserveerd met Franse mosterd
- Bittergarnituur (10 stuks)
Bitterballen, calamarisringen en uienringen
- Kippedijtjes
8 stuks malse kippedijtjes, fijn en pittig gekruid
- Kaasstengels (vega)
8 gefrituurde kaastengels met chilisaus
- Zwamballen (8 stuks, vega)
Oesterzwamballen, geserveerd met piccalilly
hot plates

- Nacho's
Tortillachips met kaas, tomatensalsa, creme fraiche. Lekker heet uit de oven

- piri piri Garnalen
Gebakken garnalen in een pittige piri piri marinade op Portugese wijze

- flammkuchen
Een goede bodem, een laagje crème fraîche met nootmuskaat en spekjes en ui als topping